håndbold fitness/ five a side

OPSTART 11/9 kl. 17.30

1. september 2019, 21.32

Kunne du tænke dig at styrke kroppens muskler? Kunne du tænke dig at grine og samtidig vide at du gør noget godt for kroppen? Ligger der en gammel håndboldspiller i maven på dig, som ikke længere kan spille pga. dårlig knæ eller som ikke kan finde tiden til at bruge weekenderne på kampe? Så er dette lige noget for dig!!!

Tanken bag dette hold, er at tilbyde håndbold til de tidligere håndboldspillere, der pga. travlhed, småskader, lidt ekstra kilo på maven eller tilfældigheder ikke spiller mere. Hvis man ikke har spillet håndbold før, er man stadig velkommen. Det handler om at få rørt sig.

Man spiller fem mod fem på en kort bane. Essensen af det nye motionstilbud er høj puls, glæden ved håndbold og mange mål. Alt dette kombineret med håndboldfitness, hvor der også trænes styrke med bold, giver et godt udgangspunkt for fællesskab, motion og masser af grin. Five a side/håndboldfitness er ikke nogen kontaktsport, øvelserne bliver tilpasset efter deltagernes kondition, og der er ikke nogen overbelastning - det skulle da lige være af smulehullerne